Inscripcions AECARInscripcions AECAR

Benvinguts al Club RcPorqueres

La principal finalitat del Club Ràdio Control Porqueres és la promoció de l'automoció a la comarca, mitjançant els cotxes dirigits per ràdio freqüència, en totes les seves categories.

Avis Legal

 AVÍS LEGAL

    La informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en la data de la seva última actualització i l'usuari pot confirmar la data de l'actualització de qualsevol informació, si la sol·licita, a través de la bústia de correu electrònic que té a la seva disposició en la mateixa web.

    Club Ràdio Control Porqueres, rebutja la responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts i es reserva el dret d'actualitzar-los, eliminar-los, limitar-los o impedir-ne l'accés, de forma temporal o definitiva, en cas de produir-se un mal ús dels mateixos.

   El Club Ràdio Control Porqueres rebutja la responsabilitat pel que fa a qualsevol informació no elaborada per el club  o no publicada sota el seu nom, de forma oficial. De manera especial, rebutja la responsabilitat pel que fa a la informació continguda en les pàgines web de terceres persones connectades por enllaços (links), amb les pàgines web del Club Ràdio Control Porqueres.

    El Club Ràdio Control Porqueres no es fa responsable de los possibles errors de seguretat que es poguessin produir pel fet d'utilitzar ordenadors infectats per Virus informàtics o de les conseqüències que es poguessin derivar del mal funcionament del navegador o per l'ús de versions no actualitzades d'aquest.

    La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació continguda en aquestes pàgines web i que es realitzi sense autorització del Club Ràdio Control Porqueres és una infracció que castiga la legislació vigent.

    

Calendari de Curses

January 2020
M T W T F S S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Entitats col.laboradores

El temps

 Logo temps de Porqueres

Fes-te'n soci!

Fes-te'n soci!Ha començat la campanya de renovació de socis per la nova  temporada al Circuit "Fang Aventura" de St. MIquel de Campmajor.

Més Informació...

Forum del club

Great Docs and SupportForum del Club RcPorqueres. Espai d'opinió on podras compartir les experiències amb la resta d' aficionats al RC.

Visita el Forum...

Un dia de Curses

 

Go to top